ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Τα τελευταία 30 χρόνια η ΠΕΤΚΑ Α.Ε. ειδικεύεται στη μελέτη και κατασκευή τόσο ιδιωτικών όσο και δημοσίων έργων. Έχοντας αναλάβει τη μελέτη, σχεδιασμό και κατασκευή εκατοντάδων έργων, ανήκει στις πιο έμπειρες και ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου. Η απόδειξη αυτού αποτελούν όλα τα έργα, τα οποία έχει κατασκευάσει η εταιρία, εκ των οποίων ορισμένα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η ΠΕΤΚΑ Α.Ε. αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, κυρίως πολυκατοικιών (apartment buildings), ιδιωτικών οικιών (houses) και χώρων γραφείων (office buildings). Η εταιρεία κατασκευάζει ιδιωτικά έργα είτε "επί παραγγελία" του ιδιώτη, είτε με τη μορφή της αντιπαροχής, είτε με εξ ολοκλήρου δική της επένδυση. Επιπλέον διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία και στην κατασκευή καταστημάτων για συγκεκριμένο σκοπό (Mission Critical Facilities), όπως τράπεζες, ταχυδρομεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, κλπ.

Όλες αυτές τις δεκαετίες που η ΠΕΤΚΑ Α.Ε. ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την αποπεράτωση μίας κατασκευής που συνδυάζει υψηλή ποιότητα, χαμηλό κόστος και άμεση ολοκλήρωση.