Ανέγερση νέων οικοδομών στην Λαμπρινή/Γαλάτσι & στην Νέα Σμύρνη


Κατασκευή πολυτελών διαμερισμάτων new
Εστιάζουμε στις ανάγκες σαςΑνέγερση νέων οικοδομών στην Λαμπρινή/Γαλάτσι & στην Νέα Σμύρνη
Η ΠΕΤΚΑ ΑΕ κατασκευάζει τέσσερις νέες οικοδομές πολυτελών διαμερισμάτων, ενεργειακής κλάσης Α+, σε ιδιόκτητα οικόπεδα που βρισκονται στην περιοχή της Λαμπρινής στο Γαλάτσι & της Νέας Σμύρνης. Οι τρεις πρώτες βρίσκονται στην περιοχή της Λαμπρινής στις οδούς Τραλλέων αριθμ.45, Εκάβης αριθμ. 27 & Ορφανίδου αριθμ. 57, ενώ η τελευταία βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης επί της οδού Ελλησπόντου αριθμ. 61.
Πολυτελή διαμερίσματα στην Λαμπρινή & στο Γαλάτσι
Η ΠΕΤΚΑ ΑΕ ανεγείρει τρεις οικοδομές πολυτελών κατοικών ενεργειακής κλασης Α+.
Τα σημεία είναι εξαιρετικά, πολύ κοντά στην πλατεία Λαμπρινής, αλλά και σε έναν από τους μεγαλύτερους πνεύμονες πρασίνου,το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, αλλά και στον υπο κατασκευή σταθμό του ΜΕΤΡΟ.
Η αρχιτεκτονική προσέγγιση, χρησιμοποιεί την σύνθεση ανεξάρτητων όγκων σε διαφορετική διάταξη μεταξύ τους, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη καλαισθησία.
Πολυτελή διαμερίσματα στην Νέα Σμύρνη
Η ΠΕΤΚΑ ΑΕ ανεγείρει μία οικοδομή πολυτελών κατοικών ενεργειακής κλασης Α+.
Η αρχιτεκτονική προσέγγιση, χρησιμοποιεί την σύνθεση ανεξάρτητων όγκων σε διαφορετική διάταξη μεταξύ τους, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη καλαισθησία.